پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

برای پیشگیری از کرونا مرغ و گوشت را چگونه بپزیم؟

یک متخصص تغذیه گفت: بهترین روش در مصرف مرغ و گوشت پخت کامل آن است که می‌تواند بدن ما را در مقابل نفوذ ویروس کرونا مقاوم سازد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - 2020 March 14
کد خبر: ۳۸۱۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره نحوه شست‌وشوی مرغ و گوشت همزمان با شیوع کرونا گفت: شست‌وشو آلودگی مرغ و گوشت را از بین نمی‌برد؛ چرا که آن‌ها را نمی‌توان با آب داغ شست.

 

او افزود: با اهمیت‌ترین روش در مصرف مرغ و گوشت پخت کامل آن است که می‌تواند بدن ما را در مقابل نفوذ مقاوم سازد.

 

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: کبابی یا نیم پز کردن مرغ و گوشت به هیچ عنوان کار درستی نیست و در این مورد به شدت توصیه می‌شود تا افراد به صورت کامل مرغ و گوشت را با درجه بالا حرارت دهند تا سلامتی شان با وجود ویروس کرونا به خطر نیفتد.

 

رحمانی گفت: از آنجایی که مرغ و گوشت را نمی‌توان ضدعفونی کرده یا آن را با آب جوش شست اگر خوب وکامل پخته شوند ضرری به بدن انسان نخواهند رساند.

 

بیماری کووید-۱۹ یا ویروس کرونا جدید این روز‌ها یک بحث جدی در جهان است. وزارت بهداشت جهانی برای مقابله با آن راهکار‌های جدیدی از قبیل شستشوی مداوم دست‌ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه، پیشگیری از دست دادن و روبوسی را ارائه داده است. با این حال بعضی از افراد به هیچ عنوان این ویروس خطرناک را جدی نگرفته و اصول بهداشت فردی و جمعی را رعایت نمی‌کنند.

برای مثال افراد همانند روز‌ها و ماه‌های گذشته در اماکن پرتردد عمومی بدون دستکش و ماسک حاضر می‌شوند و ممکن است که به کرونا مبتلا باشند و به علت رعایت نکردن بهداشت دیگران را هم به این ویروس مبتلا کنند. بسیاری از افراد هم با بروز ویروس کرونا وسواس زیادی به خرج داده اند و با افکار منفی روز به روز خود را در اثر ابتلا به کرونا می‌بینند بدون اینکه اتفاق بدی برای آن‌ها افتاده باشد.

 

ویروس کرونا؛ چگونه عوارض خطر ابتلا به آلودگی را از طریق مرغ و گوشت به حداقل برسانیم؟

حال سؤال پیش می‌آید که آیا ویروس کرونا از طریق مواد غذایی مانند گوشت و مرغ منتقل می‌شود؟ باید بگوییم بله؛ به دلیل اینکه اگر مرغ و گوشت به خوبی پخته نشوند خیلی سریع مقاومت بدن را کاهش داده و ما را درگیر این ویروس خواهد کرد. اما در صورتی که نیم پز پخته شود یا تنها آن‌ها را سرخ کرد شانس ابتلا به ویروس کرونا بالا خواهد رفت. هر چند اگر مواد غذایی به خوبی پخته نشوند باعث بروز بیماری‌های دیگری خواهند شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
آخرین اخبار